Liv Hansson

Liv Hansson

Rock´n Roll is a lifestyle

Som ni ser så har bloggen bytt namn.

Tillbaka till hemsida.

www.livhansson.se

Hässelby

December 2010Posted by Liv Sat, December 18, 2010 16:26:44
Hej! Förra inlägget är borttaget pga av att fel person trodde det handlade om henne! No harm done! Vi mailade via fb så nu är nog allt lugnt!
Jag befinner mig nu i Hässelby hos chefen! Badat jacuzzi och solat solarium! Hur skönt var inte det! När man dessutom badar ute och ser all snö runtomkring, skidåkare glida förbi! Där satt man i 40 graders värme! Fredagen var det bra med folk och mkt trevligt!!! Men det är det alltid i Jakobsberg! Bra personal och bra gäster! Jag trivs! Söndag och New Bowl var riktigt roligt igår ikväll! Det var mkt folk och vi fick otrolig respons! Jättekul! Och om bara några dagar är det julafton! Men först ska jag göra min nya tatuering! Hela överarmen ska täckas från axel ner till armbåge! Ska bli Såååå kuuuul men kommer säkert oxå kännas lite! Men jag är grymt spänd på hur det kommer att bli! Men Wulfen är väldigt rutinerad och duktig och proffsig så jag är inte ett dugg nervös över hur den kommer bli! Rock'n Roll is a lifestyle!
Som en polare sa! "Passar en rocktant som du"... Det kan man man lätt säga då det kommer skrika rock om gaddningen! Väntar bara på att få visa mitt hjärta den oxå! Tror även han kommer bli grymt nöjd. Sånt är faktiskt viktigt för mig!
Nu här i Hässelby sitter jag i Jonny och Pias soffa med 3 underbara hundar runt mig! Varav en liten Mimmi ( en dvärgsnauser) ligger i mitt knä! Så jävla söt! Livet på en pinne!
Snart kommer nog Jonny hem, han skulle köpa Kinamat till oss då hans bedårande fru Pia snart kommer hem. Mys på hög nivå! Men vi hörs snart igen! :-)

  • Comments(0)//blogga.livhansson.se/#post74