Liv Hansson

Liv Hansson

Rock´n Roll is a lifestyle

Som ni ser så har bloggen bytt namn.

Tillbaka till hemsida.

www.livhansson.se

Så tyst....

Januari 2011Posted by Liv Wed, January 12, 2011 18:14:09

Tyst som på en kyrkogård är det här hemma nu efter att hunden Svea och Adam (min brorssons son) åkt hem. Känns så himla konstigt efter dagar med barn och hundar som för liv. Det var som att täppa igen en dammlucka... Känns jättekonstigt!

Idag var jag åter igen ner till labb och tog blodprov. men tack och lov fick det bara bli fingret idag. Är totalt sönderstucket och blå... Kan nästan klassa mig som sprutnarkoman om någon såg mig. Fy ve och fasa! Inte nog med att man troligtvis är sjuk man ska bli plågad av en satans massa kanyler oxå. Men som jag sa. Det som inte dödar det härdar! Och än ska jag då fan inte bädda pinnasoffan... som man säger!

Mitt nya hälsosamma liv eller vad man ska säga har nu börjat. Fick komplimang av en av mina chefer... har en del... att han tyckte jag tunnat ur och tappat i vikt! Men ett brett leende på läpparna säger jag Åh, tack så mycket... Men när jag tittar mig i spegeln efteråt så undrar jag.... Vart fan då nånstans...??? Men så länge folk ser en skillnad så får jag väl stolt sträcka på mig då! smiley

I helgen som var fick vi i bandet ett tråkigt besked att en av medlemmarna ska sluta. Så himla trist men i och med att han då fått ett erbjudande som han definitivt inte kan tacka nej tiill så är jag givetvis glad för hans skull. Och jag förstår honom till 100%... Jag hade gjort exakt samma sak om jag hamnade i samma sits. Man vet aldrig vad som händer som musiker. Erbjudanden kommer och går och ibland undrar man om man verkligen gör rätt sak. Men jag anser som så att. Vill man så kan man. Och det har jag nu gjort i så många år. Men idag tog jag mig i hampan och ringde mitt gamla jobb och kanske får jag tillbaka jobbet som Personlig assistent. Jag hoppas det innerligt då det var ett ställe som jag trivdes på väldigt mycket! Bra arbetskollegor och bra brukare! Jag hoppas och hoppas och hoppas! Till och med skulle en av tjejerna ringa chefen och lägga ett gott ord! Hoppas nu också att chefen tackar ja till mitt erbjudande som timvikarie. Behöver pengar och behöver få göra annat när jag kommer hem och inte bara dröna omkring och slappa! Jag vill jobba! Och så länge det finns jobb att göra så vill jag inget hellre.

I februari hoppas jag på att få komma till Jakan igen och spela och sjunga tillsammans med Jonny! Ëtt ställe som jag faktiskt har fastnat för! Bra personal otroligt roliga gäster och det brukar kunna arta sig till party och en jäkla fest. Nu har jag tvättmaskinen igång och tvättar upp alla mina kläder som jag ska ha med mig imorgon då det bär av till Karlshamn och Danmark igen. Skönt att komma igång och sjunga igen. Har inte tagit en ton knappt sen den 18/12... blev förkyld och har haft en satans hosta sen dagen innan jul. Blir inte bättre.... Hoppas innerligt att hostan är väck tills på fredag i alla fall. Nu ska jag ta och värma llite Thaisoppa och sätta mig framför dumburken och se om det är nåt bra i sändningen ikväll. Ha det gott så hörs vi av snart! Kram på er

  • Comments(0)//blogga.livhansson.se/#post78