Liv Hansson

Liv Hansson

Rock´n Roll is a lifestyle

Som ni ser så har bloggen bytt namn.

Tillbaka till hemsida.

www.livhansson.se

Godmorgon!

Januari 2011Posted by Liv Fri, January 14, 2011 06:30:46
Godmorgon godmorgon!!!

Uppe med tuppen och ska snart hoppa in i duschen då 6 timmars resväg till Vejle och Jylland väntar oss i L. Stackars Larry som är den enda som får köra vanen med släpet. Hoppas inte väglaget ställer till något problem bara. Snöar gör det här nere i Karlshamn och under snön är det rena blankisen. Ett rent helvete när man är ute och går... Känner sig som en stelopererad eller nåt...

Pratat via nätet och över sms med människor idag som kan komma betyda mkt för mig ang min framtid. Jag får ett samtal idag som jag riktigt hoppas på ska bringa positiva nyheter. Måste få tag på mer jobb. Nästa månad- februari dvs har vi endast ett enstaka jobb. Och vi ska kalla oss heltidsband. Och det, kan jag inte påstå. Visst det är dåliga tider säger alla men det är väl ändå konstigt att många andra band har upp till 10-15 jobb/månaden. Skulle inget hellre vilja ha det så. Men som läget är så har vi inte det. Därför får jag flacka omkring och göra en massa andra saker. Frilansa hemma i Sverige, jobba som butiksbiträde på Systembolaget och väntar även svar från kommun om jag kan få börja på mitt gamla jobb igen som PA. det är som jag skrev i det förra inlägget, ett ställe som jag trivdes på och helt plötsligt tog passen slut och ingen hörde av sig! Jag vet till 110% att jag inte gjort nåt fel hos brukaren. Snarare tvärtom. Jag jobbade jämt och ställde upp på alla som inte kunde. En gång jobbade jag i 33 timmar i streck för det fattades folk. Men som sagt. Jag hoppas jag får ett svar i alla fall och jag hoppas innerligt jag får komma tillbaka. Då brukarens andra PA´s vill ha tillbaka mig! Hoppas nu det går igenom. Måste få ihop en stadigare ekonomi. HAr dock ett hus på halsen som betalas varje månad och räkningarna är det ingen annan som betalar! Så nu håller jag tummarna att 2011 ska bli ett bra år med framgång, god ekonomi och välgång. Att man får bli frisk för det första. Och att allt jag vill går igenom.
Har nu i alla fall märkt skillnad på mina kläder då jag är lite sundare till mitt leverne nu... Känner att jeansen inte sitter lika tight och tighta t-shirt är lite slappare. Känns skönt! Och då har jag endast hållt på i 1 vecka och 2 dagar! Men i och med att jag är så pass kort så syns varje minskat kilo på mig! Som tur har jag inte kastat något av de gamla kläderna. Utan har bara lagt undan byxor, klänningar, tröjor, toppar etc ifall att jag ska komma i det igen. Får detta låta som att jag är jättestror och gått upp jättemycket i vikt. Men så är det inte! Jag har gått upp 5 kg sen i oktober och det kanske inte syns på många andra med 5 kilo på mig syns väldigt mycket. När man alltid varit en x-small-S 27-28 tum i jeans dvs 34-36 i stl och man får ändra och köpa M och 38/40 så märker man vart de kilona har satt sig! På RÖVEN! Men nu försöker jag röra på mig så mycket jag kan och jag försöker tänka på allt jag stoppar i mig! Så jag hoppas jag kan hålla i detta och inte ge upp! Men som min faster sa. Vi Hanssons klarar det mesta! Det gör alla på min mammas sida oxå! Så med allas hjälp och stöd runt omkring ska det väl ändå gå bra!

Men som sagt... hoppas man piggnar till snart! Har dragits med en förkyldning med jobbig hosta sen i julas... och det blir inte bättre! Får ingen medicin och jag hoppas att det är en anledning till allt annat strul som är nu! Suttit och läst på nätet att infektioner, dvs influensavirus, feber annan typ av infektion kan ställa till med att sk lura proverna. Så jag hoppas det är orsaken. Nog pratat om sjukdommar nu! Folk kan ju tro man är hypokondriker.. Hahahahahahaha....

Ska i alla fall bli kul ikväll då jag ska få använda min nya grönblåa satinklänning! Den är bara sååååå fin! Plus att jag ska ha mina nya stillettos. 13 cm höga klackar! Men är superbekväma! Tro det eller ej! Ska bli kul att ha lite nytt! Känns fräscht att få förnya sig lite! Nu ska jag hoppa in i plurret!

Hörs då! Ta hand om er!

Kram och hej!

  • Comments(2)//blogga.livhansson.se/#post79